E-mail marketing

Informatie

E-mail marketing is vandaag de dag de meest gebruikte en efficiëntste manier om te communiceren met klanten, leveranciers of websitebezoekers. Wij raden u aan om een lijst aan te leggen van relevante contacten. Hoogstwaarschijnlijk heeft u er zo nu al enkele, maar mogelijks leert u binnenkort ook nieuwe prospecten kennen op conferenties of andere zakelijke bijeenkomsten. Als u daarenboven de lijst sorteert per sector, gebied of interesse, kunt u gerichter communiceren naar de juiste personen. E-mail marketing is zonder meer hét medium voor het bereiken van grote groepen mensen.

De e-nieuwsbrief is de traditioneelste vorm van e-mail marketing, maar hij bewijst nog steeds zijn nut. Nieuwsbrieven lokken niet alleen nieuwe klanten, ze informeren uw bestaande relaties ook over nieuwigheden en updates binnen het bedrijf. In beide situaties leidt dit bijna altijd tot een omzetstijging. En tegelijkertijd laat u als onderneming zien dat u continu actief bent op de markt. Communiceren is de boodschap!

Voordelen van e-mail marketing

  • Goedkoop: e-mail marketing is qua prijs/kwaliteit zeer voordelig en flexibel. Bij Kryap Internet Services kunt u al grote groepen mailings versturen vanaf amper 30 €.
  • To-the-point: e-mail marketing is een directe vorm van communicatie. No-nonsense, geen ellenlange zinnen die uw aandacht onttrekken van de werkelijke boodschap. E-mail marketing vertelt beknopt waar het écht om gaat.
  • Persoonlijk: communicatie per e-mail is niet alleen beknopt maar ook persoonlijk. Terwijl marketing per post veelal uniform is voor de massa, kunt u bij e-mail marketing uw contact veel individueler benaderen. Een persoonlijke toets wordt immers altijd geapprecieerd!
  • Uitgebreide tracking (conversie): e-mails zijn gemakkelijk op te volgen. U kunt bijvoorbeeld continu opvolgen hoeveel keer een e-mail werd geopend of hoeveel keer op een meegestuurde link werd geklikt.

E-mail marketing bij Kryap

Speciaal voor uw marketingcampagnes hebben wij de Kryap Mailing Manager ontwikkeld. Dankzij dit programma bent u vrijwel zeker dat uw e-mails goed toekomen, dat ze verschijnen op het scherm bij de geadresseerde en dus niet als spam worden verwijderd. Bovendien levert de Kryap Mailing Manager uitgebreide statistieken en analyses die u kunnen helpen bij de optimalisatie van uw online communicatietechnieken.

Uw e-mail marketing is bij onze specialisten in goede handen, daar kunt u van op aan! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contacteer Ons