Facebook apps

Informatie

Social experience

Eén van de populairste social networking sites van het moment is ongetwijfeld Facebook. Vandaag telt dit platform van connecties en communicaties wereldwijd ongeveer 1 miljard gebruikers! Facebook applicaties zijn dan ook zeer interessante instrumenten op het gebied van communicatie, reclame en marketing via het web. De promotieregels van Facebook verplichten u om gebruik te maken van de Facebook apps als u wilt reclame maken via de site. De creatie van een perfect werkende app is dus van groot belang voor uw business. Laat u daarom bijstaan door iemand met kennis van zaken. Kryap Internet Services is hiervoor een betrouwbare en ervaren partner.

Facebook apps voor meer omzet

Uw reclamecampagne kan in de eigen huisstijl worden gepresenteerd. Door de implementatie van Google Analytics in de app kunt u uw actie beter meetbaar maken. Wanneer een gebruiker de app wil installeren, kunt u hem vragen naar belangrijke gebruikersinformatie. Als de OpenGraph functies in de app worden geactiveerd, worden gebruikersacties automatisch geplaatst op het ‘Nieuwsoverzicht’ van de gebruiker. Op die manier krijgen ook de vrienden van de gebruiker de app te zien. Facebook apps hebben een enorm bereik en vergroten dus de slaagkans van uw campagne.

Enorm (uniek) potentieel

Iedere communicatie heeft tot doel zoveel mogelijk de juiste mensen te bereiken, zodat het uiteindelijk iets opbrengt voor het bedrijf. Het gebruik van Facebook apps is uniek omwille van de potentie binnen het platform. Facebook is immers één groot netwerk van vrienden, en laat mond-tot-mondreclame nu net één van de meest efficiënte vormen van communicatie zijn. Als er iemand uw Facebook app installeert, dan bereikt u daar onrechtstreeks onmiddellijk tientallen andere potentiële gebruikers mee. Op die manier verspreidt het nieuws zich snel, wat uw campagne alleen maar ten goede komt.

Contacteer Ons