Facebook apps

Mogelijkheden

Promotie met Facebook

Belangrijk om weten is dat Facebook een aantal richtlijnen vooropstelt voor het voeren van promotie via hun website. Die zogenaamde ‘Promotion Guidelines’ moeten strikt worden opgevolgd. Voldoet uw app niet aan deze voorwaarden, is de kans groot dat de actie offline wordt gehaald. En dat kan uiteraard de bedoeling niet zijn.

Facebook_Logo

Hierna volgt een beknopt overzicht van de belangrijkste richtlijnen:

  • Iedere promotie op Facebook MOET lopen via een Facebook app.
  • Als iemand uw app leuk vindt (like) of deelt (share), betekent dit niet dat ze zich automatisch ook registreren voor deelname.
  • ‘Liken’ of ‘sharen’ mag ook geen manier zijn om te stemmen en om zo tot een winnaar te komen. Al moet worden gezegd dat dergelijke acties vandaag de dag regelmatig opduiken op de sociale netwerksite.
  • Winnaars van een wedstrijd die verbonden is aan de promotie mogen nooit via Facebook worden gecontacteerd.
  • In geen geval mag u gebruik maken van de naam of andere intellectuele eigendom van Facebook.

Facebook app is maatwerk

Wat dan wel precies mogelijk is binnen de creatie van een Facebook app, is zeer uiteenlopend. Veel hangt ook af van uw verwachtingen, doelgroep en mogelijkheden. Voor specifieke informatie of de uitwerking van een concept op maat, kunt u ons steeds contacteren. Het is over het algemeen gebruikelijk dat u de landingspagina van uw app (of de app op zijn geheel) in een zogenaamde ‘Page Tab’ plaatst op uw fanpagina. Dit zijn de tabbladen op uw Facebookpagina waartoe bijvoorbeeld ook ‘Foto’s’ horen. Op die manier is de app van uw onderneming onmiddellijk zichtbaar voor een bezoeker van uw pagina. Met een Facebook app ontwikkeld door Kryap Internet Services bent u klaar voor de toekomst!

Contacteer Ons