Online marketing

Informatie

Wat is online marketing?

Online marketing wordt ook wel internetmarketing of e-marketing genoemd. Uiteraard doelt men hiermee op de promotie van diensten en producten via het internet. Er bestaan verschillende vormen van internetmarketing. Denk maar aan zoekmachineoptimalisatie, banners, e-mailmarketing, enz. Op die manier speelt men in op de verschillende fasen van de consumentencyclus. E-marketing combineert een technisch en een creatief werkgebied. Ontwikkeling, adverteren, verkoop en design worden hierin samengebracht.

Hoe gaan we te werk bij Kryap?

Bij de opstart van een campagne voor online marketing vertrekt men veelal vanuit de website, de kern van uw marketingstrategie. Maar niet iedereen boekt vandaag de dag al succes met deze vorm van promotie. Online marketing schrikt sommige ondernemers in eerste instantie af. Laat u daarom begeleiden door Kryap en ervaar binnen de kortste keren welke positieve impact dit heeft op de omzet van uw onderneming. Wij hakken voor u de moeilijke knopen door, met een zo goed mogelijk resultaat voor ogen. Wij luisteren daarbij in eerste instantie naar uw visie op online adverteren. Want wie kent uw onderneming immers beter dan uzelf?

Nichemarketing: een specifieke vorm

Steeds vaker spitst men zich toe op nichemarketing. Deze vorm van adverteren legt de nadruk op de specifieke wensen van een bepaalde doelgroep. Daarin verschillen nichemarketeers van traditionele internetmarketeers, die eerder een bredere doelgroep beogen. Nichemarketing heeft het voordeel dat men enkel gerichte informatie hoeft door te spelen aan de prospects. Zo voorkomt men dat bepaalde informatie wordt doorgespeeld aan consumenten die eigenlijk niet geïnteresseerd zijn.

Ontdek de mogelijkheden die we u kunnen bieden op het gebied van online marketing.

Gekwalificeerde professionals

Bij Kryap Internet Services weten we waarmee we bezig zijn. Onze professionals volgen regelmatig opleidingen bij Google om de nieuwste mogelijkheden en technologiën te kunnen inzetten voor onze klanten.

google-partner

Contacteer Ons