Online marketing

Website optimalisatie

Search Engine Optimization helpt u groeien

Google is de onbetwistbare nummer 1 van de zoekmachines. In België worden ongeveer 98% van alle online zoekopdrachten gedaan via Google. Elke dag gaan wereldwijd miljoenen mensen online op zoek naar bepaalde informatie, producten of diensten. Dit benadrukt alleen maar het belang van zoekmachineoptimalisatie of Search Engine Optimization (SEO). Het is van groot belang dat uw website in de resultatenlijst van de zoekmachine verschijnt als u nieuwe klanten of bezoekers wil aantrekken. Het liefst van al wil u nog bovenaan de lijst verschijnen; dat springt immers het meest in het oog. Een simpele muisklik volstaat daarna om te worden doorverwezen naar uw website. Wil u de concurrentie op dat vlak een stap voor blijven? Laat dan uw website optimaliseren via SEO. Ervaring leert ons dat de optimalisatie van uw website een pak gratis en gerichte bezoekers kan opleveren. Een investering die loont!

Hoog scoren in de zoekmachines is dus de boodschap. Uw website wordt daarom geoptimaliseerd wat betreft de zoektermen of trefwoorden die potentiële klanten of bezoekers gebruiken om naar een bedrijf of een bepaald product op zoek te gaan. Een voorafgaand onderzoek naar de juiste zoektermen helpt u daarbij. Het aantal keer dat iemand zich naar uw website begeeft, verhoudt zich recht evenredig ten opzichte van het aantal keren dat uw website in de resultatenlijst van een zoekmachine verschijnt. Niet alleen verwelkomt u op die manier meer geïnteresseerde websitebezoekers en verhoogt u uw zichtbaarheid op het web, onrechtstreeks heeft SEO ook een positieve impact op de merkbekendheid van uw producten of diensten.

Een vermelding in de resultatenlijst is overigens gratis. SEO vormt dus een interessant en goedkoop alternatief voor het adverteren via zoekmachines. Kryap Internet Services helpt u een handje!

Wees er ook u van bewust dat Search Engine Optimization niet stopt bij de optimalisatie van uw eigen website. Aangezien zoekmachines de belangrijkheid van een website bepalen aan de hand van het aantal inkomende links van andere sites, is het ook minstens even belangrijk om de technieken van SEO toe te passen in uw online advertenties (zoals die op de sociale netwerken).

Kom meer te weten over het verschil tussen SEO en SEA.

Contacteer Ons