Webdesign

Werkwijze

Meer bekendheid, conversie en verkoop

Uw website is een zeer belangrijke investering. Dat begrijpen wij websitedesigners als geen ander. Naast een mooie en professionele uitstraling beoogt u ook sales groei met uw online visitekaartje, ja toch? Dan bent u bij Kryap Internet Services aan het juiste adres. Ons team combineert jarenlange ervaring in de wereld van web development met een grondige knowhow van de digitale media en logica van de zoekmachines. We maken kwalitatieve en unieke websites die tot een hogere conversie en uiteindelijk meer inkomsten voor u leiden. Dit door een verhoogde usability, zoekmachine-indexatie, snelle hosting en andere activiteiten zoals online adverteren en sociale media. Ervaar zelf de snelheid en hoge kwaliteit van onze websites gemaakt in WordPress of in ons eigen ontwikkeld content management system (CMS). We begeleiden u voor de volle 100% tot een perfect eindproduct op maat is bereikt!

In 7 stappen naar dé perfecte website

Een succesvolle website bouwen, vraagt om een gestructureerde aanpak. Kryap Internet Services staat voor een transparante werkwijze, waarbij een uitstekende opvolging gegarandeerd is. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Your website, perfectly under control!

  • Dynamische kennismaking: we starten met een persoonlijk gesprek om de juiste feeling te krijgen met uw organisatie, producten of diensten. Foto’s en andere documentatie zijn daarbij zeer nuttig. De realisatie van uw droomwebsite is begonnen.
  • Sterk design: vervolgens werken we een concept uit dat perfect aansluit bij uw huisstijl en wensen. U blijft nauw betrokken bij het grafisch ontwerp, zodat we constant kunnen bijsturen. We kunnen voor u ook een nieuwe en unieke huisstijl ontwerpen.
  • Optimale ontwikkeling: tijd om uw website interactief te maken. Van formulieren tot het administratiepaneel, een blog en de integratie van sociale media … we zorgen ervoor dat uw website echt werkt. Uw site wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachines zoals Google, met het oog op een optimale ranking.
  • Straffe testfase: uw website is klaar voor intensieve tests. Indien gewenst, brengen we alvast een bètaversie online om de laatste onregelmatigheden eruit te halen.
  • Finale oplevering: als uw website de tests perfect doorstaan heeft, kunnen we opleveren. U krijgt daarbij de nodige informatie over de achterkant van uw website in het CMS. Het hosten van uw website doen we aan interessante prijzen en dit onder de beste omstandigheden.
  • Frequente update: als extra service, houden wij graag de optimale werking van uw website mee in de gaten. Dit betekent het onderhouden van uw site, het toevoegen van foto’s, nieuwsberichten, het installeren van updates, de uitbreiding van bestaande modules etc.
  • Doelgerichte promotie: u kunt uw website nog meer in de verf zetten door actieve promotie. Bij Kryap krijgt u bij aankoop van een website ook een gratis Google Adwords advertentietegoed ter waarde van 150,00 € . Aan een gemiddelde van 0,05 € per klik zijn dat al snel 3000 unieke en vooral gerichte bezoekers. We helpen u graag met het opzetten van uw Adwords-campagne.

Wenst u een professionele website te laten ontwikkelen, analyseren of optimaliseren? Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Contacteer Ons