Webhosting

Reseller worden?

Kryap Internet Services biedt een perfecte tussenstap voor iedereen die ambities heeft op het vlak van hosting. Misschien wilt u professionele verkoper van webhosting worden. Of mogelijks beheert en onderhoudt u gewoon graag websites van mensen uit uw vriendenkring. En zelfs met weinig of geen technische bagage, maar een bereidwilligheid om bij te leren, ligt er voor u eventueel wel een toekomst weggelegd als reseller. Anderzijds ziet u op tegen de investering in infrastructuur. Bij Kryap kennen wij voor u dé oplossing. Dankzij onze reseller webhostingpakketten kunt u uw eigen klanten adviseren en begeleiden op vlak van hosting, zonder dat u de administratieve rompslomp er hoeft bij te nemen. Zelf reseller worden? Wij begeleiden u met plezier!

Voordelen

  • Technische bagage is geen vereiste
  • Eigen nameservers
  • Onderhoud van de servers gebeurt steevast door Kryap

Facturatie

In het kader van de branding is er geen enkel contact tussen Kryap en de eindklant. De facturatie gebeurt immers steeds vanuit Kryap aan de reseller, en vanuit de reseller aan de eindklant. Op die manier blijft u voor uw klant de enige leverancier van zijn hosting.

Domeinen

Kryap kan u een brede waaier aan domeinextensies aanbieden. Daarvoor maken we gebruik van ons uitgebreid leveranciersnetwerk. De registratie gebeurt, vanzelfsprekend, steeds real-time. Meer info over domeinen vindt u hier.

Control Panel

Bij Kryap Internet Services maken we gebruik van het controlepaneel DirectAdmin. Hierin wordt het hosting pakket op maat van uw website samengesteld. Dit paneel staat bekend voor zijn eenvoud en efficiëntie en vergemakkelijkt het beheer van uw site. Wilt u het paneel op voorhand eens testen? Dat kan! Gebruik daarvoor onderstaande inlogdata.

link: https://www.kryap.com:2222/
gebruikersnaam: demo_user
wachtwoord: demo

Contacteer Ons